Telefon

+420 724 556 760

E-mail

magicka.aromaterapie@gmail.com

Otevírací doba

Dle dohody

Naše cesty vedou stejným směrem už dobrých deset let. Jsme dvě Anny, dvě maminky a tvůrkyně. v projektu kolem roku spojujeme dvě techniky, dvě umění, dva pohledy na svět v jeden výsledný produkt, který je nejen krásný, ale i funkční. 

Anna Mothejlová dříve působila v prostředí on-line marketingu, v současné době se věnuje aromaterapii, rozmanitým masážním technikám, bylinkářství a přechodovým rituálům kola roku. Tvoří synergické vůně, které pečují o tělo i duši. Její projekt můžete najít pod názvem Magická aromaterapie.

Anna Kopecká je grafička a umělkyně tvořící rituální masky, divadelní rekvizity a talismanické šperky z mědi, přírodních fragmentů a minerálů. Její šperky nesou sílu živlů, planet a samotné přírody. Představují osobní amulet, jenž na svého nositele působí harmonizačním účinkem. Střípky její tvorby můžete najít na instagramu jako Relikty.

KOLEM ROKU je spojení šperku a vůně v jedinečný harmonizační amulet. 4 roční období, 4 šperky jako flakonky na 4 vůně, které reagují na témata každého ročního období. V každém ze čtyř období představíme limitovanou sérii tří šperků a synergických aroma parfémů tvořených z čistě přírodních éterických olejů. 

Zima

V zimě ubývá světla, tělo i mysl jsou oslabeny a touží po výživě. Zimní amulet dodá tělu teplo a doplní v nás energii slunce, po které podvědomě toužíme. Zavede nás do nekonečných lesů, kde voní jehličí a spící země odkrývá své poklady v podobě ulit a léčivých lišejníků. Prohřeje tělo i duši kořeněnou vůní, která nás po toulkách v lesích zavede k ohni v krbu a velkému hrnku horkého čaje. 

Amulet ZIMA nás i v tom nejsychravějším počasí vyživí, dopřeje odpočinek a zahřeje promrzlé tělo i vůli konat.  Přesto, že nám nyní venku z úst vychází obláčky páry a mráz si hledá skulinky, kudy nám proniknout ke kůži, zima nám neublíží. stává se naším spojencem.

Hřejivé objetí

Synergický aroma parfém
Zima udeřila. S ubývajícím sluncem slábne naše imunita, zima prostupující tělem se vkrádá i do našich myšlenek. Dle čínské medicíny jsou v tomto období nejvíce oslabeny ledviny, močový měchýř a duše Zhi, sídlící v ledvinách a odpovídající za vůli k životu. Ta v zimním období přirozeně slábne, cítíme se více unaveni a toužíme po teple a odpočinku. Abychom předešli oslabení a ztrátě energie, Je třeba ledviny vhodně posílit. Aromaterapeutický parfém Hřejivé objetí je komponován tak, aby doplňoval esenci ledvin, zahříval a chránil před vleklými zimními nemocemi. Olej svými kořeněnými tóny přináší energii slunce, které v těchto měsících postrádáme. Odpočinek, teplo a výživa pro tělo i duši. 

Talismanický šperk

Pod nohama křupe promrzlá země a v místech, která odvál sníh se odhalují mezi kameny vybledlé šnečí ulity. Pomíjivost a zároveň cykličnosti času pohybujícího se ve spirále. Pohyb do vlastního nitra. Mezi holými torzy stromů se stále zelená voňavý jalovec, jenž dovede odolávat větrům. Symbol věčného života. Na zem dopadají drobné šištičky prastarého modřínu a zpívají píseň zimy, jako bubny tunguzských šamanů, vyrobené z tohoto statného dřeva. V korunách se mihla veverka a zanechala po sobě pevné šupiny borové šišky, ze stromu tak uctívaného mnoha kulturami pro své léčivé účinky. Kůru a větvičky i přes nepřízeň počasí zdobí Terčovka otrubičnatá, lišejník s téměř nadpřirozenými schopnostmi, který jako by svými tvary připomínal mrazíky kreslené na okenicích. Zima je s námi.

Přečtěte si také